Velkommen til NextSign hjælpecenter

Hjælpecenter

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål, videoer og vejledning til, hvordan du bruger vores tjenester. Vi er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af NextSign.

Få svar på dine spørgsmål

  • Ja, dokumenter og kontrakter underskrevet igennem NextSign er bindene på lige vilkår som normale underskrifter. Vi har bygget løsningen med fokus på sikkerhed, og overholder alle gældende love og regler indenfor eIDAS reglementet for sikker elektronisk signatur. Derudover har du adgang til hele underskriftsloggen som kan verificere og validere underskriverne.

  • Ja, dine dokumenter bliver sikkert opbevaret hos os, i hele perioden op til din valgte sletningsdato. Dine dokumenter bliver gemt på en server med 2-faktor validering.

  • Vi har udarbejdet mange foranstaltninger for at sikre, at dine dokumenter er sikre og uændrede. Du kan benytte vores Dokument validering der tjekker efter vores fodspor, og verificere at kontrakten er den samme som ved underskriftstidspunktet.

  • Du kan altid kontakte os igennem vores kontakt formular, eller på vores email info@nextengine.dk, du kan også ringe til vores hotline på: +45 7060 4402 i vores åbningstid.

  • Vores priser er forholdsvis simple, da du udelukkende betaler for dit forbrug. Vi opkræver således intet abonnement, og du mister ikke dine underskrifter, hvis du ikke bruger dem. Dog kan man ikke returnerer sine underskrifte efter køb.

  • Du kan nemt oprette en ny virksomhedskonto og få 10 gratis underskrifter til at starte med. Du kan oprette dig her.

  • Når du er logget ind kan du under formularer oprette og redigére dine flows, og tilføje underskriftsmoduler til dine dokumenter. Du kan også benytte vores API til at integrere NextSign i din eksisterende løsning. Har du brug for hjælp til opsætningen, kan du booke en NextSign medarbejder til at oprette dine standardiserede kontrakter.

Video Guides

Korte videoer til brugen af NextSign

Dokumenter

Send en sag

Learn how to send documents for signature quickly and easily with NextSign.

Indstillinger

Tilføj brugere til min konto

Se hvordan du nemt kan tilføje brugere til din NextSign konto, så i sammen kan administrere dokumenter.

Indstillinger

Administrer mapper

Administrer dine mapper og bestem hvem der kan tilgå dem.

Dokumenter

Status på sag?

Se status på din sag og find ud af om de valgte modtagere har åbnet og underskrevet sagen.

Kontakt

Alle henvendelser er velkomne og vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Telephone
Adresse
Hoegh Guldbergs Gade 36, 8700 Horsens
Telephone
+45 7060 4402